Ahvenisto Race Circuit - Fanisivut

 

Uutiset

 

Thunder race 10.-11.9.2016

Syyskuun toisena viikonloppuna ajetaan Rata-SM kauden päättävä osakilpailu nimeltään Thunder Race. Kilpailuun on ilmoittautunut oikein hyvin autoja. Vaikutuksen tekee V8 thunder luokka jossa näyttäisi olevan jopa 26 kpl autoja. Periaatteessa luokkahan on Camaro Cup mutta luokassa saa ajaa myös muunlaisella kopalla ei tarvitse tyytyä Camaro kuoriin siitä yleinen nimi V8 thunder. Viimeksi tämmöinen määrä oli tämän luokan autoja 80-luvun alussa. Legends luokassa on yli 30 kpl myös autoja. Fian Formula 4 luokassa autoja on ilmeisesti noin 20 kpl. Hyvä määrä. GT luokka oli tulossa myös kisaan mutta jouduttiin perumaan aikataulusyistä. Tosin onhan tuossa jo hieno kattaus luokkia.

 

Formula 4 luokka ahvenistolle

Syyskuussa kun ajetaan Rata-sm osakilpailu niin silloin on myös Fia:n Formula 4 radalla. Huhujen mukaan alunperin luokan ei pitänyt Suomessa ajaa ollenkaan mutta kuka tietää miksi nyt sitten kumminkin ajetaan. Asiahan on toki hieno juttu. Kuljettajia luokkaan on ilmoittautunut toistaiseksi 20 kpl eli 5 enemmän kuin viime vuonna. Saas nähdä mahtuuko uusi GT luokka (Super Saloon) apparan varikolle kun se oli kuulemma vähän siitä kiinni tuleeko F4 vai ei...

 

Camarot vetää kuljettajia

V8 Thunder nimellä menevä luokka on jo saanut lähes 15 varmaa kuljettajaa. Yksi autoista on varattu vuokrakuskille. Nähdäänkö joku tunnettu kuski Ahvenistolla syyskuussa? Varmaan kaikki muistaa Keken vierailut kyseisessä luokassa 80-luvulla. Ja tuolloinhan porukkaa oli parhaimmillaan 25 000 henkeä. Ruotsissa tilanne on myös hyvä, tällä hetkellä näyttäisi olevan 17 kuljettajaa heidän sarjassaan jotka tullaan näkemään Ahvenistolla syyskuun kisassa. Mukana jopa yksi naiskuljettaja.

 

Kaudesta 2016 tulossa mielenkiintoinen

Harmi vaan kun on vielä tällä kertaa turhan asfalttiratapainotteinen. Kausi alkaa Porsche GT3 Cup Challenge osakilpailulla 28.5.2016. Seuraava mielenkiintoinen tapahtuma on Jarno Saarisen muistokilpailu 11.6.2016. Perinteinen Historic Grand Race ajetaan taas 20.-21.8.2016. Rata-autoilun sm tapahtuma ajetaan 10.9.-11.9.2016. Erityistä mielenkiintoa tuo Ruotsin V8 Thunder luokan vierailu Ahvenistolla. Se voi tietää jopa 30 Camaro Cupin autoa radalle. Muista tapahtumista ei vielä ole tietoa.

 

 

Jarno saarista muistellaan 11.6.2016

Tapahtumasta ei ole vielä tarkempaa tietoa muuta kuin tämä mainos:

 

 

Uutiset 2015 -->

 

www.free-counter-plus.com
free-counter-plus.com
Jewelryboxpro.com

 

 

 

Free Web Template by Hoover Web Design